Revit Modelleur

Project ondersteuning/Detachering/BIM Modelleur/Revit Modelleur

Komt u even capaciteit te kort om uw project te starten en/of af te ronden? Of heeft u niet voldoende kennis in huis om een BIM traject op de juiste manier in te gaan en heeft u daarbij nog niet de volledige kennis van de Revit software?

Huur B. Lamein dan voor kortere of langere tijd om uw project op een goede en professionele manier aan te pakken. Door de uitgebreide werkervaring met BIM en daarbij Revit Architecture en Revit Structure is B. Lamein een uitstekende keus. B. Lamein heeft uitgebreide project ervaring in het opzetten en afronden van uw BIM project, en heeft diverse bouwsystemen (onder andere standaard woningen) gemodelleerd om het werk van de tekenaar zo makkelijk mogelijk te maken, een goede bijkomstigheid is, dat u de faalkosten significant naar beneden haalt. Kijk voor referenties op mijn LinkedIn pagina.

Ook kunt u bij B. Lamein terecht voor al uw Revit Architecture families. Bent u bijvoorbeeld een leverancier van bouwkundige toepassingen en wilt u deze vertaald zien in Revit, dan is B. Lamein de geschikte partij voor u. B. Lamein heeft ruime ervaring in het modelleren van diverse Revit families voor diverse leveranciers.

BIM en Revit zijn twee namen die in een adem genoemd worden. U heeft het voordeel van het 3D modelleren en kunt daar alle gegevens instoppen en uithalen die u maar wilt en is ook ideaal als u wilt samenwerken met de constructeur, de aannemer, de installateur of de architect. BIM en Revit zijn de toekomst!

Heeft u interesse of wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, vraag dan ook naar de scherpe tarieven.

Wilt u graag mijn cv en mijn referenties inzien dan kan dit via mijn LinkedIn pagina.