Bouwtechnische tekeningen

B. Lamein is gespecialiseerd in het ontwerp, de bouwtechnische tekeningen en de constructie van woningbouw en utiliteitsbouw. Standaard levert B. Lamein bij elk ontwerp een 3D animatie en/of 3D visualisatie, hierdoor weet u precies hoe uw gebouw er straks uit komt te zien. Werkzaamheden verricht B. Lamein voor particulieren, bouwbedrijven en projectontwikkelaars.

B. Lamein kan een project voor u verzorgen vanaf de schets tot en met het beheer. In het eerste gesprek met de opdrachtgever worden de wensen/eisen besproken met betrekking tot het te realiseren bouwwerk. Deze wensen/eisen worden door B.Lamein verwerkt in een Programma van Eisen (PvE). Aan de hand van het PvE wordt er een schetsontwerp gemaakt die past binnen het PvE van de opdrachtgever en de bouwvoorschriften van de gemeente (bestemmingsplan). Als het schetsontwerp besproken is met de opdrachtgever kan daarna een voorlopig- en definitief plan worden gemaakt, welke ook voorzien zal worden van een investeringsraming. Vervolgens kan B. Lamein alle benodigde vergunningen en de bouwbegeleiding verzorgen.

B. Lamein werkt in een Bouw Informatie Model, hierin kunnen wij alle facetten van de bouw integreren, denk aan installaties, constructie en het bouwkundige ontwerp. Wij ontwikkelen daarom voor de opdrachtgever een virtueel gebouw, waardoor het totale proces (in samenwerking met bijvoorbeeld installateurs en constructeurs) inzichtelijk gemaakt wordt. Dit proces zorgt er uiteindelijk voor dat de faalkosten voorkomen kunnen worden en dat de communicatie tussen de betreffende partijen beter op elkaar afgestemd is.

B. Lamein doet bovenstaande werkzaamheden voor kleine werken (dakkapel) tot en met grootschalige bouwprojecten. Hiervoor gebruikt B. Lamein de nieuwste 3D software op het gebied van bouwtechnische tekeningen als ook de bouwkundige tekeningen.

Dus heeft u plannen voor nieuwbouw of verbouwing en ook nog voor een eerlijke prijs? Wij helpen u graag van idee tot uitvoering!

Heeft u interesse of heeft u nog vragen neem dan gerust contact op via het contactformulier.