Bouwkundige berekeningen

B. Lamein kan voor u alle bouwkundige berekeningen aanleveren die u nodig bent voor uw project en natuurlijk om een veilig en degelijk project neer te zetten.

Ventilatieberekening,  Daglichtberekening, EPC Рberekeningen.

Voor uw bouwvergunning , kan de gemeente om meerdere berekeningen vragen.  B. Lamein kan deze voor uw opstellen en samen met de bouwaanvraag indienen. Daarnaast kan B. Lamein ook het benodigde tekenwerk en details voor u verzorgen. Maar ook voor bestaande bouw, kan B. Lamein een advies geven over bijvoorbeeld voldoende ventilatie of daglicht.

Geluidsberekening.

Heeft u veel overlast van een drukke verkeersweg en van langsrijdende treinen? Of is uw werkplek of klaslokaal af en toe net een kippenhok? B. Lamein kan u advies geven over welke bouwkundige maatregelen nodig zijn voor een stiller binnenklimaat .

Constructieve berekeningen.

Bent u aan het verbouwen en wilt u een dragende wand weghalen? Vraagt u zich af of de houten vloer wel geschikt is voor de nieuwe functie na de verbouwing? Of wilt u uw project van fundering tot staalconstructie tot dak doorgerekend hebben? B. Lamein kan deze berekening, tegen een zeer scherp tarief, voor u verzorgen en zonodig indienen bij de gemeente.

Heeft u interesse of heeft u nog vragen neem dan gerust contact op via het contactformulier.